A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Σε πεζόδρομο μετατρέπεται η Ανεξαρτησίας την Κυριακή!

Ότι τα παιδιά είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της γιορτής είναι λίγο έως πολύ γνωστό. Ότι δίπλα στα παιδιά, στον ενθουσιασμό και στα χαμόγελά τους, γινόμαστε όλοι ξανά παιδιά, είναι επίσης γνωστό. Έτσι, στο κέντρο της Λεμεσού, μικροί και μεγάλοι κάνουν την Κυριακή ελεύθερα και ανενόχλητα την Κυριακάτικη βόλτα τους, μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. 

Με αφορμή τις εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, μπροστά από το κτίριο της Επαρχιακής Διοίκησης, η οδός Ανεξαρτησίας γίνεται ένας φιλόξενος πεζόδρομος για βόλτες και παιχνίδι, από νωρίς το απόγευμα. Η πεζοδρομοποίηση, που ίσχυσε ήδη για τις Κυριακές στις 3/12 και 10/12, θα εφαρμοστεί και στις 17/12.

Στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, δίπλα στο λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο, λειτουργούν περίπτερα και κιόσκια, με εργαστήρια και δραστηριότητες, για να απασχολήσουν ευχάριστα όσους βρεθούν στην περιοχή.

Βρες εδώ λεπτομέρειες για το εργαστήρι κατασκευής φάτνης.

Δες εδώ το όλο το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων δραστηριοτήτων και τα δρομολόγια για το χριστουγεννιάτικο τρενάκι του Δήμου Λεμεσού.

1519