A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Νέα εικόνα για κεντρικό σημείο του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού!

Ένας παραθαλάσσιος χώρος για καφέ και φαγητό, που έχει γίνει εδώ και αρκετά χρόνια αγαπημένος προορισμός για τους Λεμεσιανούς, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης, ευθύνεται για την αλλαγή στην εικόνα του παραλιακού μετώπου.

Μια αξιόλογη ανακαίνιση, που αρκετοί εύχονταν και περίμεναν, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα για όσους διασχίζουν καθημερινά τον παραλιακό δρόμο της πόλης, ή επιλέγουν την περιοχή αυτή για τις βόλτες, τον καφέ ή τις συναντήσεις με τους φίλους. Το «Θαλασσοκόριτσο», το καφεστιατόριο με το ποιητικό όνομα και θέα στο γαλάζιο, φρεσκαρίστηκε και δημιούργησε ακόμα περισσότερους λόγους για να επιδιώκει κανείς να το επισκεφθεί.

Απομακρύνοντας την μέχρι πρόσφατα πρόχειρη κατασκευή που φιλοξενούσε την τραπεζαρία του, δημιούργησε έναν κομψό χώρο, με γυάλινα παραπετάσματα, ώστε να είναι ακόμα πιο φιλόξενος και βολικός για τους επισκέπτες του. Την αλλαγή αυτή, τελικά, δεν την απολαμβάνουν μόνο οι θαμώνες του καφεστιατορίου, αλλά και οι περαστικοί που αντικρίζουν πια μια εκόνα πολύ πιο όμορφη και προσεγμένη.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;