A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Η μέρα που η Ανεξαρτησίας θύμιζε κάτι από το σκηνικό στη Λήδρας!

Με διαφορετική εικόνα και διάθεση υποδέχθηκε τον Απρίλιο η οδός Ανεξαρτησίας. Το κεντρικότερο σημείο της πόλης και γνωστός προορισμός για ψώνια, βόλτες και καφέ, δανείστηκε κάτι από το κλίμα του γνωστού πεζόδρομου της Λήδρας.

Με την απόφαση για μετατροπή του εμπορικού δρόμου σε πεζόδρομο κατά την τελευταία Κυριακή πριν το Πάσχα, πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να επισκεφθούν το κέντρο. Με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά για όλη την ημέρα, οι επισκέπτες της οδού ανεξαρτησίας είχαν, παράλληλα με την βόλτα για καφές, με φίλους και οικογένεια, να κάνουν και τα γιορτινά τους ψώνια, από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα.

Η περιοχή μετατράπηκε σε πεζόδρομο με σκοπό να προσελκύσει τον κόσμο της πόλης στο εμπορικό κέντρο, μετά από απόφαση του Δήμου Λεμεσού. Υπάρχει, μάλιστα, η πρόθεση και η διάθεση να αποτελέσει ετήσιο θεσμό η ρύθμιση αυτή, δημιουργώντας ένα σταθερό ραντεβού στο κέντρο της Λεμεσού, λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα, όπως συμβαίνει και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Για τη δημιουργία ενός όμορφου και γιορτινού κλίματος, επιστρατεύθηκαν το τρενάκι του Δήμου που έκανε βόλτες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενώ υπήρχαν επίσης παιχνίδια και ξυλοπόδαρος για τη διασκέδαση των παιδιών.Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;