A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

PHOTOS: Μια γαμήλια τούρτα – γίγαντας 500 kg στη Λεμεσό!

Άγνωστο αν το ζευγάρι είναι απλώς πολύ του γλυκού ή ήθελε να έχει να θυμάται κάτι πολύ ξεχωριστό από τη μέρα του γάμου του. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι αυτή η τούρτα – πύργος κατάφερε να προσελκύσει την προσοχή πολλών, ακόμα και όσων δεν ήταν καλεσμένοι στο γάμο.

Αν και στους γάμους η νύφη είναι αυτή που κλέβει την παράσταση συνήθως, στην προκειμένη περίπτωση η τούρτα – γίγαντας ήταν σίγουρα σοβαρός ανταγωνιστής. Με 10 συνολικά ορόφους, που έφταναν τα 2 μέτρα σχεδόν σε ύψος, αυτή η γαμήλια τούρτα αποτέλεσε πραγματικό άθλο. Μόνο για την κατασκευή των διακοσμητικών και των ζαχαρωτών λουλουδιών της χρειάστηκε 1 ολόκληρη εβδομάδα, ενώ για την ολοκλήρωσή της χρειάστηκε να δουλέψουν 5 chef για 2 εβδομάδες. Το τελικό της στήσιμο από μόνο του, στο χώρο της δεξίωσης, διήρκησε 2 ώρες.

Καλύπτοντας με τη διάμετρό της περίπου 1,5 μέτρο, η τούρτα που σχεδιάστηκε και ετοιμάστηκε από την ομάδα του La Galerie Patisserie, υπήρξε σαφώς το κέντρο της προσοχής κατά τη δεξίωση. Αυτό που παραμένει άγνωστο, όμως, είναι κατά πόσο μπόρεσαν οι καλεσμένοι να καταναλώσουν, τελικά, όλη την τούρτα.

swipe gallery


2154