A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η «Μαγική Παραμυθούπολη» φέρνει τα Χριστούγεννα στη Μέσα Γειτονιά

Με 3 εκδηλώσεις το Δεκέμβριο και 1 τον Ιανουάριο του νέου έτους, ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς θα περάσει παρέα με όλο τον κόσμο τις πιο λαμπερές και όμορφες μέρες των γιορτών.

Η «Μαγική Παραμυθούπολη» θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου την τελετή για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Μάριου Τόκα στο Δημαρχείο. Ο Άγιος Βασίλης θα χαρίσει δώρα στα παιδιά, ο ταχυδακτυλουργός θα τα διασκεδάσει με τα κόλπα του, καλλιτέχνες θα βάψουν τα πρόσωπά τους και η φιλαρμονική του Δήμου θα γεμίσει χριστουγεννιάτικες μελωδίες το χώρο. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 6:30 μ.μ.

Την Κυριακή στις 11 Δεκεμβρίου η φιλαρμονική του Δήμου θα βγει στο δρόμο στις 4 μ.μ. σκορπώντας χριστουγεννιάτικη διάθεση στο κέντρο της Λεωφόρου Μακαρίου. Το χορευτικό σύνολο House of Dance Strofes θα προσφέρει θέαμα στους παρευρισκόμενους, ενώ οι ξυλοπόδαροι θα είναι στη διάθεση όλων για φωτογραφίες και παιχνίδι.

Το θέατρο σκιών ντύνεται χριστουγεννιάτικα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μέσα Γειτονιάς το θέατρο σκιών Γιάννη Πάφιου παρουσιάζει στις 6 μ.μ. την παράσταση «Ο καραγκιόζης και τα χριστουγεννιάτικα αινίγματα της Βεζυροπούλας».

Με την αλλαγή το χρόνου, ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς δίνει ξανά ραντεβού με τον κόσμο στην Πλατεία Μάριου Τόκα στο Δημαρχείο την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 6:30 μ.μ. για την κοπή της Βασιλόπιτας. Η γιορτινή συνάντηση θα συνοδεύεται από τραγούδια και μελωδίες σε ανάλογο κλίμα.

Μάθε για τις εκδηλώσεις των γιορτινών ημερών που διοργανώνει ο Δήμος Λεμεσού.

swipe gallery


555