A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει η επερχόμενη μεγάλη ανάπτυξη της Λεμεσού!

Οι σχεδιαστές των χώρων κορυφαίων, υπερπολυτελών ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο ανέλαβαν να δημιουργήσουν την εικόνα των εσωτερικών χώρων στο Limassol Del Mar. Η έμπνευση για το σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων θα προέρχεται από την ίδια την προνομιακή τοποθεσία της Λεμεσού και της ίδιας της ανάπτυξης, με κυρίαρχα τα στοιχεία της Μεσογειακής φύσης και κουλτούρας.

Το Ara design είναι γραφείο αρχιτεκτονικού εσωτερικού σχεδιασμού με έδρα του το Λονδίνο, με έργα σε περισσότερες από 30 χώρες, ανάμεσα στα οποία πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχεία 5 αστέρων, σπα, boutique hotels και διάσημα εστιατόρια. Το έργο έχει αναλάβει προσωπικά ο ίδιος ο επικεφαλής του γραφείου, Harry Gregory μαζί με τη Senior Designer Elizabeth Buchmueller.

Οι 2 σχεδιαστές στοχεύουν να δημιουργήσουν πολυτελείς χώρους, που θα προσφέρουν απόλυτη άνεση, με υλικά, σχέδια, και υφάσματα που αντανακλούν το Μεσογειακό ύφος και στυλ, με απαλές αποχρώσεις και μοντέρνες, αλλά και διαχρονικές γραμμές στα έπιπλα. Ο σχεδιασμός των χώρων έχει ήδη ξεκινήσει και το επόμενο διάστημα θα αποκαλυφθεί και η εικόνα τους, συμπληρώνοντας την εικόνα της μεγάλης αυτής και ιδιαίτερα εντυπωσιακής ανάπτυξης. 

*Δείγμα της δουλειάς του γραφείου από υπερπολυτελή ξενοδοχεία Hilton, Hyatt, Marriott και άλλα ανά τον κόσμο. 

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;