A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ανοίγει τις πόρτες του το εντυπωσιακό θέρετρο της Λεμεσού!

Μετά από πολύμηνη περίοδο αναμονής και εντατικές εργασίες, το εντυπωσιακό, παραθαλάσσιο θέρετρο, ανατολικά της Λεμεσού, παρουσιάζεται στον κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες της πόλης. Μετά από αρκετές αλλαγές, το GrandResort επιστρέφει στην κανονική του λειτουργία για την καλοκαιρινή περίοδο με ανανεωμένη εικόνα και εκπλήξεις.

Έχοντας αναβαθμιστεί σημαντικά κατά την προηγούμενη, μεγάλη ανακαίνισή του, το GrandResort επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά με νέα δεδομένα. Το εστιατόριο Anthea, που αγαπήθηκε για τη μεγάλη του ποικιλία σε μπουφέ πρωινού, αποκτά, πέρα από τη βεράντα του δίπλα στον κήπο, και ένα χώρο με εικόνα θερμοκηπίου, με οροφή που θα προσφέρει θέα προς τα έξω. Το εστιατόριο, που σερβίρει πρωινό στους ενοίκους του ξενοδοχείου, προσφέρει το πλούσιο μπουφέ του και σε όσους επισκέπτες το επιλέξουν μόνο για τον σκοπό αυτό.

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη με την οποία έχει εξοπλιστεί το GrandResort για το καλοκαίρι του 2018, είναι και οι οικογενειακές σουίτες, με μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι, σαν ξύλινο κατάστρωμα, και ξεχωριστό χώρο μέσα στο δωμάτιο για τη διαμονή των παιδιών. Το ξενοδοχείο μπαίνει επίσημα σε λειτουργία την 1 Απριλίου 2018, κάνοντας μια ευοίωνη αρχή για το καλοκαίρι αυτό.

Δες περισσότερες εικόνες από το εντυπωσιακό GrandResort Hotel εδώ.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;