A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

The Land of dreams

Στην καταπράσινη και εύφορη γη της Τριμίκλινης, λιγότερο από μισή ώρα μακριά από τη Λεμεσό, ένας διαφορετικός προορισμός για αυτούς που αγαπούν τη φύση, το καλό φαγητό και τα φρέσκα φρούτα υποδέχεται εγκάρδια τους επισκέπτες του. Πρόκειται για το μοναδικό ιχθυοτροφείο στην Κύπρο με το δικό του περιβόλι, που εκτρέφει οξύρυγχους, τα ψάρια από τα οποία παράγεται το χαβιάρι.

Το Land of Dreams θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια επίγεια Εδέμ, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση: τα ψάρια από τη λίμνη, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά από το περιβόλι, τον καθαρό αέρα και τη δροσιά του δάσους. Ο Ανδρέας Χριστοφή, με σπουδές στη Ρωσία, στους κλάδους της γεωπονίας, της οινολογίας και των οικονομικών, επιστρέφοντας στην Κύπρο επιδίωξε να φτιάξει στην Τριμίκλινη τη δική του γη των ονείρων, καταφέρνοντας να καινοτομήσει και να διακριθεί.

Δίνοντας έμφαση στην ιχθυοκαλλιέργεια και ιδιαίτερα στην αναπαραγωγή του οξύρρυγχου, ο Ανδρέας κατάφερε να έχει στο Land of Dreams το κυπριακό χαβιάρι οξύρρυγχου, ένα από τα πιο ακριβά και περιζήτητα στον κόσμο. To χαβιάρι παράγεται και συσκευάζεται επιτόπου και καταναλώνεται κυρίως εκεί. Ο ρωσικός οξύρρυγχος χρειάζεται αρκετά χρόνια για να ωριμάσει, ώστε να μπορέσει να εξαχθεί το χαβιάρι. Στην παρούσα φάση οι ποσότητες που παράγονται είναι σχετικά μικρές, αλλά στο μέλλον δεν αποκλείεται η εξαγωγή του.

Παράλληλα, το Land of Dreams είναι ένας χώρος δράσης και ζωής μέσα στη φύση. Το γεύμα, είτε είναι φρούτα και λαχανικά, είτε είναι ψάρι, το διαλέγει και το συλλέγει ο ίδιος ο επισκέπτης. Έτσι, εκτός από εξαιρετικής ποιότητας και φρεσκάδας, το φαγητό είναι κάτι που το ζεις σε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας του. Ο χώρος διαθέτει επίσης λίγα ξύλινα σπιτάκια με ρωσική σάουνα, για όσους επιλέξουν να διανυκτερεύσουν. Για την καλύτερη δυνατή υποδοχή, θα πρέπει οι επισκέπτες να επικοινωνούν πρώτα στο τηλέφωνο 99 515 497.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό?