A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τελικά, τη Λεμεσό απλά πρέπει να ξέρεις πως να την κοιτάξεις!

Αυτός ο νεαρός φωτογράφος βλέπει τη Λεμεσό ακόμα καλύτερα μέσα στη νύχτα και αποδεικνύει με τη δουλειά του ότι τη Λεμεσό, απλά πρέπει να ξέρεις πως να την κοιτάξεις. Αν και το γαλάζιο της θάλασσας κάτω από το λαμπερό ήλιο της Μεσογείου έχει γίνει συνώνυμο με τη Λεμεσό, ο Λουκάς Γρηγορίου καταφέρνει να αναδείξει μια άλλη πλευρά της πόλης, με τις αντανακλάσεις του φωτός στο σκούρο φόντο.

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες του έχουν δημιουργηθεί μέσα στη νύχτα και όχι μόνο δίπλα στη θάλασσα, όπου το παραθαλάσσιο πάρκο, το Παλιό Λιμάνι και η Μαρίνα Λεμεσού πάντα εντυπωσιάζουν, αλλά και στο βουνό. Είτε φωτογραφίζει τα φώτα της πόλης, είτε ο φακός του εστιάζει στον ουρανό και το φεγγάρι πάνω από τις πλαγιές των βουνών, το αποτέλεσμα είναι πάντα εξαιρετικό.

Ο Λουκάς, φοιτητής του ΤΕΠΑΚ και ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της κοινότητας του Πανεπιστημίου, απαθανάτιζε με ιδιαίτερη επιτυχία εδώ και λίγα χρόνια τις στιγμές της φοιτητικής ζωής, αλλά και της ζωής στην πόλη. Έχει αποφασίσει να ασχοληθεί ενταντικά με τις ψηφιακές τέχνες και η δουλειά που βγάζει με τη φωτογραφική του είναι σίγουρα τρανταχτή απόδειξη ότι σε αυτό βάζει και μεράκι και πολύ ταλέντο.

swipe galleryΑγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;