A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τα ουράνια τόξα πάνω από τη Λεμεσό, λόγος για να περιμένεις τη βροχή!

Την ώρα που πέφτει η βροχή, σίγουρα δε θες να είσαι έξω, πολύ περισσότερο όταν η βροχή είναι τόσο ραγδαία, όσο αυτές που πέφτουν στη Λεμεσό τις τελευταίες ώρες. Όμως η βροχή δεν κρατάει πάντα τόσο πολύ στα μέρη μας και ο ήλιος κάνει πάντα την εμφάνισή του, έστω και για λίγο.

Ε, λοιπόν, εκείνη η στιγμή είναι η καλύτερη ώρα για να βγεις από όπου έχει κρυφτεί για να γλιτώσεις από την καταιγίδα, και να απολαύσεις το θέαμα στον ουρανό. Είτε είναι ακόμα σκοτεινός ο ουρανός, με μαύρα σύννεφα να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του, είτε έχει αποκτήσει και πάλι το αστραφτερό, γαλάζιο που έχουμε συνηθίσει, ψάξε να βρεις που έχει κάνει την εμφάνισή του το ουράνιο τόξο.

Τα χρώματα της ίριδας έρχονται πάντα μετά τη βροχή για να μας υπενθυμίσουν ότι όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες, υπάρχει πάντα κάτι όμορφο στο τέλος. Όσο για τη Λεμεσό, είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία των τοπίων, από το βουνό μέχρι τη θάλασσα, ώστε ξέρεις πως κάθε φορά το ουράνιο τόξο θα προσφέρει μια μοναδική εικόνα, που θα σου φτιάξει αμέσως τη διάθεση.

504