A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ζήσε και εσύ στιγμές σαν ένα μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου!

Το Greenfield Play Park είναι ένας χώρος με γήπεδα mini football, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή Μουτταγιάκας και αποτελεί μια ξεχωριστή εναλλακτική για τους ποδοσφαιρόφιλους και όχι μόνο.

Αυτό που κάνει το χώρο να ξεχωρίζει, είναι το ότι τα γήπεδα είναι εξοπλισμένα με κάμερες, οι οποίες μαγνητοσκοπούν ζωντανά τα παιχνίδια των ομάδων. Με τη λήξη του αγώνα, όλες οι σημαντικότερες στιγμές του παιχνιδιού που διαλέγουν οι ίδιες οι ομάδες, ετοιμάζονται μαζί σε 1 βίντεο, το οποίο δημοσιεύεται στη σελίδα που διατηρεί το Greenfield Play Park στο Facebook. Αυτή η πρωτοβουλία εκ μέρους του χώρου, δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να θυμηθούν τις στιγμές τους από το γήπεδο, που αποτελούν τρανταχτή απόδειξη του ποδοσφαιρικού τους ταλέντου, δημιουργώντας αναμνήσεις και προωθώντας παράλληλα την ομαδικότητα μεταξύ τους.  

Επίσης, το γήπεδο είναι επενδυμένο με το υλικό Shockpad. Το συγκεκριμένο υλικό είναι φτιαγμένο ειδικά για την αποφυγή τραυματισμών των παικτών, οι οποίοι μπορούν να παίξουν άφοβα ποδόσφαιρο. Ο χώρος θεωρείται κατάλληλος για παιδιά, νέους αλλά και γονείς, καθώς εκτός από τα γήπεδα που διατηρεί, προσφέρει 1 πανέμορφο παιδότοπο με παιχνίδια και 1 καφετέρια, όπου οι κυρίες μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία από ποτά καθώς περιμένουν τους κυρίους να τελειώσουν τον αγώνα τους. Το Greenfield επίσης αναλαμβάνει παιδικά πάρτι. 

493