A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Χριστουγεννιάτικο Χωριό με ζωντανή φάτνη, πραγματικό χιόνι και πολύ παιχνίδι στη Λεμεσό!

Το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού γίνεται για δεύτερη χρονιά ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός. Για 1 ολόκληρο μήνα, η πλατεία μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, γεμάτο χρώματα, παιχνίδια, γαργαλιστικές μυρωδιές και υπέροχες εκπλήξεις.

Με κεντρικό σημείο αναφοράς ένα μεγάλο Καρουζέλ 32 θέσεων, ο χώρος θα φιλοξενεί ένα χριστουγεννιάτικο luna park με κάθε είδους παιχνίδια, που θα ξετρελάνουν τα παιδιά και θα παρασύρουν τους μεγάλους να ξαναζήσουν κάτι από τα Χριστούγεννα των παιδικών τους χρόνων. Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και η ζωντανή φάτνη, με πραγματικά ζωάκια, τα οποία θα μπορούν να ταΐσουν τα παιδιά. Εκεί θα βρίσκονται και οι άμαξες του Αη Βασίλη και της Σταχτομπούτας, για παραμυθένιες βόλτες και φωτογραφίες με τα παιδιά.

Στο εργαστήρι γλυκών που θα λειτουργεί από το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, θα υπάρχει ένα τεράστιο συντριβάνι σοκολάτας, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να φτιάξουν τα δικά τους σοκολατάκια, μπισκότα και μικρά χριστουγεννιάτικα κέικ. Από τις 26 Δεκεμβρίου, η είσοδος του Παλιού Λιμανιού θα μετατραπεί σε «Βόρειο Πόλο», με πραγματικό χιόνι και παιχνίδι με έλκηθρα. Ο Άη Βασίλης θα φθάσει με πανηγυρική παρέλαση στο χώρο, παρέα με τα ξωτικά του, και θα εγκατασταθεί στο σπιτάκι του,  όπου θα υπάρχει εργαστήρι για να ετοιμάσει δώρα για παιδιά οικογενειών με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες.

Στο πλαίσιο των δεκάδων φιλανθρωπικών δράσεων που θα φιλοξενηθούν στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Λεμεσού, τα παιδιά από οικογένειες με οικονομικό πρόβλημα θα λάβουν τα ειδικά κέρματα για τα παιχνίδια δωρεάν.

Η είσοδος στο χώρο θα είναι ελεύθερη για όλους. Η συμμετοχή σε παιχνίδια και δραστηριότητες ξεκινά από €1.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου χωριού εδώ.

8971