A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Χριστουγεννιάτικο παζαράκι στο «Σπίτι του Μάριου» φωτίζει με ανθρωπιά τις γιορτές

Ότι τα Χριστούγεννα είναι εποχή για ψώνια, δώρα και στολίδια, είναι σε όλους γνωστό. Ότι τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για να βοηθήσει κανείς το συνάνθρωπό του, να απαλύνει τον πόνο του, να δείξει αλληλεγγύη και ανθρωπιά είναι αδιαπραγμάτευτο.

Αυτό που όλοι οφείλουμε να σημειώσουμε είναι ότι, στις 26 Νοεμβρίου μπορούμε να συνδυάσουμε και τα 2 πιο πάνω σε μια όμορφη εκδήλωση στο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων «Το σπίτι του Μάριου».  Ένα παζαράκι στήνεται σε ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, για να ανακαλύψετε μέσα από τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα πωλούνται τα δικά σας στολίδια και δώρα για τις μέρες που έρχονται.

Οι κατασκευές δημιουργούν τα άτομα του Κέντρου Ημέρας μαζί με τους εκπαιδευτές τους και ομάδα εθελοντών. Η παρουσία του καθενός σε αυτή την εκδήλωση δηλώνει τη στήριξη όλων στην προσπάθειά που κάνουν οι άνθρωποι αυτοί, ξεπερνώντας κάθε είδους εμπόδια, φυσικά και κοινωνικά. Αποτελεί έτσι για όλους 1 βήμα πιο κοντά στην ανθρώπινη πλευρά των Χριστουγέννων.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λεμεσού. Το παζαράκι θα είναι ανοιχτό το απόγευμα του Σαββάτου 3-7 μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25 382 213, 25 332 245

swipe gallery


425