A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Χρειάζεσαι βοήθεια για να ετοιμάσεις το βιογραφικό σου;

Η Εκδήλωση Σταδιοδρομίας απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, απόφοιτους, αλλά και στο ευρύτερο κοινό. Ο απώτερος σκοπός της εκδήλωσης είναι όπως οι επισκέπτες ενημερωθούν για ζητήματα που αφορούν τις σπουδές, την καριέρα και την επιχειρηματικότητα στις μέρες μας.

Η εκδήλωση θα πλασιώνεται από το Career Fair, όπου διάφορες εταιρείες θα αποδέχονται βιογραφικά, αλλά και το Postgraduate Fair, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων από κυπριακά και βρετανικά πανεπιστήμια. Τα άτομα τα οποία φοιτούν σε πανεπιστήμιο και ετοιμάζονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα σύντομα, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν εργαστήρια με προοπτικές εργοδότησης τα οποία θα λάβουν χώρα.

Στην προσπάθεια της εκδήλωσης να βοηθήσει τους νέους στην ανάπτυξη απαραίτητων δεξιοτήτων στο εργασιακό χώρο, θα παρέχει κλινική βιογραφικών, όπου το κάθε βιογραφικό θα διορθώνεται ξεχωριστά, προβάλλοντας τα δυνατά στοιχεία του κάθε υποψήφιου. Παράλληλα, θα πραγματοποιήθουν mock job interviews, τα οποία θα προετοιμάσουν κατάλληλα τους νέους για μελλοντικές εργασιακές συνεντεύξεις.  

Για εκείνους που σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, το ΤΕΠΑΚ θα παρουσιάσει τα σχετικά προγράμματα τα οποία προσφέρει. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 5 Απριλίου 2017, στο Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος.

392