A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Χίλιες κολοκύθες ξεφορτώθηκαν στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού!

Χίλιες κολοκύθες έφθασαν στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού με αφορμή το πιο φθινοπωρινό τριήμερο, δίπλα στη θάλασσα της πόλης. Ένα φεστιβάλ με ιδιαίτερο άρωμα ανοίγει τις πόρτες του, και προσφέρει ξεχωριστή διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Εργαλεία, μπογιές, γκλίτερ, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι και το στόλισμα της κολοκύθας, στο πλαίσιο μιας νέας φθινοπωρινής συνήθειας που έφθασε στη Λεμεσό. Οι κολοκύθες είναι διαφόρων μεγεθών, με τις μεγαλύτερες να ζυγίζουν πέραν των 12 κιλών, και μπορούν να αγοραστούν με κόστος που κυμαίνεται μεταξύ €4 - €15, μαζί με τα διακοσμητικά υλικά (μπογιές, γκλίτερ, στολίδια) για όμορφες κατασκευές που μπορούν να φτιάξουν οι γονείς μαζί με τα παιδιά.

Η είσοδος στο τριήμερο Φθινοπρωρινό Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, 13 – 15 Οκτωβρίου, είναι ελεύθερη για όλους. Στο χώρο θα βρίσκονται επίσης περιπετειώδη παιχνίδια για άτομα κάθε ηλικίας, όπως: bungee jumping trampolines, τροχός της τύχης, ρόντεο με ταύρο, σούμο, φουσκωτά, μονομαχίες, face painting και άλλα πολλά, και οι τιμές των παιχνιδιών και δραστηριοτήτων είναι €1 - €5.

Τα έσοδα από το Φεστιβάλ θα διατεθούν για τη στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής, των Κέντρων Εκπαίδευσης Ζωής και για τη στήριξη των παιδιών με υπατικές παθήσεις.

Δες εδώ τι άλλο μπορείς να κάνεις στο Φεστιβάλ.

1182