A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Χειμερινοί ναυαγοσώστες στη Λεμεσό, για πρώτη φορά στην ιστορία!

Οι χειμερινοί κολυμβητές στη Λεμεσό είναι θεσμός εδώ και πολλές δεκαετίες, αφού η πόλη και οι παραλίες της προσφέρονταν πάντα για κολύμπι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Από το 2018, όμως, η Λεμεσός αποκτά και χειμερινούς ναυαγοσώστες, κάτι που αποτελούσε αίτημα πολλών χρόνων για την πόλη.

Από 1/2/2018 οι ναυαγοσώστες έπιασαν δουλειά στη Λεμεσό, σε 4 διαφορετικές παραλίες. Το γεγονός αυτό, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ναυαγοσωστικής στην Κύπρο, κρίθηκε αναγκαία εξέλιξη με την ολοένα μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών στις παραλίες της πόλης κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Πέρα από τους δεκάδες χειμερινούς κολυμβητές, τις ακτές της Λεμεσού επισκέπτονται όλο το χρόνο και άνθρωποι που αθλούνται στη στεριά, αλλά και ομάδες αθλητών, που προπονούνται στην περιοχή.

Η επίβλεψη των παραλιών από ναυαγοσώστες κατά το μήνα Φεβρουάριο θα λαμβάνει χώρα κατά τις ώρες 7 π.μ. – 2 μ.μ. και οι παραλίες που έχουν συμπεριληφθεί στο χειμερινό πρόγραμμα είναι η Ακτή Ολυμπίων (περιοχή Γ.Σ.Ο. και περιοχή Εναερίου), η παραλία στο Δασούδι, στη Γερμασόγεια, και η παραλία στο ξενοδοχείο Four Seasons. Στόχος είναι σύντομα να επανδρωθούν και ορισμένα αλλά ναυαγοσωστικά σημεία στην πόλη, όπως είναι η παραλία Malindi, στο ανατολικότερο άκρο της Λεμεσού. 

swipe gallery


552