A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Βραδιά με Μπυροπαιχνίδια στη Σαριπόλου!

Η σκέψη ότι το δεκαήμερο εορτασμών του Καρναβαλιού τελειώνει σε λίγες μέρες, μπορεί να φέρει θλίψη σε πολλούς. Η λήξη των αποκριάτικων εορτασμών συνεπάγεται αυτόματα στην επιστροφή μίας ρουτίνας η οποία δεν περιέχει τρελές αμφιέσεις, ούτε τραγούδια των κανταδόρων αλλά ούτε και χρωματιστές παρελάσεις με χορό και ξεφάντωμα μέχρι τελικής πτώσεως.

Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι καθώς κάτι δυνατό είναι στα σκαριά μετά τα καρναβάλια. Μία εναλλακτική που παρόμοια της δεν έχει κάνει ξανά την εμφάνιση της στην πόλη. Για πρώτη φορά, θα λάβει χώρα το τουρνουά «Beer Pong» στην Πλατεία Σαριπόλου και πιο συγκεκριμένα στο μπαρ Beer & Beer. Στο τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος ομάδες που αποτελούνται από 2 παίκτες.

Οι ομάδες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους, με την καλύτερη ομάδα να κερδίζει το στέμα του «King Pong». Όσοι είναι λάτρεις του beer pong και δεν θα καταφέρουν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες μεταξύ των ομάδων, μέσω της σελίδας του μπαρ στο Facebook.

Μην χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και δήλωσε συμμετοχή. Εάν στην έσχατη περίπτωση δεν κερδίσεις το στέμα του βασιλιά, τουλάχιστον ξέρεις ότι θα περάσεις καλά με 1 μπύρα στο χέρι φυσικά.   

H συμμετοχή ανά ομάδα κοστίζει €10.

Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες. 

865