A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEOS: Μαγικές στιγμές με δελφίνια σε παραλία της Λεμεσού!

Αν κάνεις θαλάσσια σπορ στη Λεμεσό, έχεις και τα τυχερά σου. Οι ακτές υποδέχονται αρκετά συχνά διάφορα πλάσματα του βυθού, που γίνονται η πιο όμορφη παρέα για τις στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς που απολαμβάνεις στο νερό.

Μια τέτοια όμορφη έκπληξη επεφύλασσε η θάλασσα για τους φίλους σε μια πρόσφατη εξόρμηση με σανίδες, ανατολικά της Λεμεσού. Ο προπονητής SUP, Κώστας Συμεωνίδης, και η παρέα του, βρέθηκαν να πλέουν σε μικρή απόσταση από την ακτή παρέα με ένα μεγάλο κοπάδι από δελφίνια. Τα συμπαθή θηλαστικά του νερού έκαναν βόλτες δίπλα στους αθλητές, χωρίς να ενοχλούνται καθόλου από την παρουσία τους.

Τα 10 περίπου δελφίνια συνέχισαν να πλέουν για ώρα δίπλα στις σανίδες, επιβεβαιώνοντας ότι τα υπέροχα αυτά πλάσματα όχι μόνο συνυπάρχουν αρμονικά με τους ανθρώπους, αλλά τείνουν να τους προστατεύουν όταν βρεθούν κοντά τους. Η θαλάσσια περιοχή του Αγίου Τύχωνα, εκτός από δελφίνια, φιλοξενεί και αρκετές θαλάσσιες χελώνες, που συχνάζουν ιδίως στα βυθισμένα ερείπια του λιμανιού της Αρχαίας Αμαθούντας.

11237