A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Το θαύμα που αρχίζει στη Λεμεσό κάθε πρωί, μέσα από το φακό του All About Limassol!

Είναι εύκολο να θαυμάζεις τη Λεμεσό. Το θαύμα το νιώθεις στο πετσί σου, μόλις αρχίζουν οι πρώτες ακτίνες του ήλιου να αγκαλιάζουν την επιφάνεια της θάλασσας, την ακτή, τα δέντρα, τα κτίρια, τους ανθρώπους. Το να αγαπήσεις τη Λεμεσό, όμως, είναι κάτι παραπάνω.

Με ένα βίντεο του ενός λεπτού, το All About Limassol αναδεικνύει τι σημαίνει να αγαπάς τη Λεμεσό, να είσαι ερωτευμένος μαζί της. Μετά από ατελείωτες ώρες καθημερινής δουλειάς για 2 ολόκληρους μήνες, η ομάδα του Επίσημου Οδηγού της Λεμεσού και άνθρωποι που ζουν και αγαπούν τον τόπο αυτό όσο κανέναν άλλο, κατάφεραν να απαθανατίσουν αυτή τη μαγεία πάνω από την πόλη, τη μαγεία ενός υπέροχου, ζωντανού και δραστήριου κόσμου που δε σταματά να κινείται.

Το ξημέρωμα είναι ξεχωριστό, η πόλη ανασαίνει βαθιά και ετοιμάζεται να αρχίσει πάλι τη δημιουργία. Αυτή τη δημιουργία που την κάνει να μεγαλώνει, να ομορφαίνει μέρα με τη μέρα, να γίνεται πιο πλούσια σε εμπειρίες και γνώσεις. Με αυτή τη Λεμεσό είμαστε ερωτευμένοι οι Λεμεσιανοί, με αυτή είναι ερωτευμένοι και τόσοι άλλοι που έρχονται και ξανάρχονται με κάθε ευκαιρία.

Αυτό το απέραντο αίσθημα ελευθερίας που γεννά η θέα της θάλασσας, η διαύγεια που εμπνέει στο πνεύμα και η υγεία που χαρίζει στο σώμα, γεννά τέτοιο θαυμασμό, περηφάνια κι ευγνωμοσύνη για τον τόπο, ώστε δε μπορείς παρά να δώσεις πίσω τόσα κι ακόμα περισσότερα. Γιατί όλος ο κόπος κι όλη η κούραση αξίζουν πραγματικά, όσο η Λεμεσός ανεβαίνει ψηλότερα, ψηλότερα κι από τον ήλιο που ανατέλλει.

4528