A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Το beer bike βγήκε βόλτα στους δρόμους της Λεμεσού! Εσύ το είδες;

Το beer bike κατέφθασε στη Λεμεσό με ανοιξιάτικη διάθεση, έτοιμο για ασφαλείς βόλτες μαζί με ποτό, στους δρόμους της πόλης. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει πια με σταθερό ρυθμό, οι στιγμές χαλάρωσης αποζητούν τη δροσιά της μπύρας όλο και περισσότερο. Όμως από φέτος, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να χάνεις τη θέα της ανοιξιάτικης μέρας.

Το Beer & Beer φέρνει για πρώτη φορά στην πόλη το δημοφιλές beer bike, που συναντά κανείς σε χώρες που αγαπούν ιδιαίτερα τη μπύρα, όπως η Ολανδία και η Γερμανία. Το beer bike γίνεται μια νέα, διασκεδαστική πρόταση για τις μπυρο-παρέες στη Λεμεσό και φέρνει διάθεση καλοκαιριού από νωρίς στους δρόμους της πόλης.

Εφοδιασμένο με βαρέλι μπύρας 20 λίτρων και κρασί, δίνοντας όμως και την επιλογή άλλου ποτού προτίμησης, το beer bike παίρνει ώθηση από τους ίδιους τους επιβάτες, που κάνουν πεντάλι, με τη συνοδεία οδηγού – ξεναγού. Τo όχημα διαθέτει χώρο για 17 επιβάτες, σκέπαστρο για προστασία από τον αέρα, τη βροχή και τον ήλιο, καθώς και αφσαλή φωτισμό. Κάθε βόλτα διαρκεί 1,5 – 2 ώρες και ο ελάχιστος αριθμός ατόμων για κάθε βόλτα είναι 6.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

2402