A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Θάλασσα – βουνό σε μισή ώρα… δεν το πιστεύεις, μέχρι να το δεις!

Εκεί που βλέπεις τον ήλιο να αστράφτει πάνω στη γαλάζια επιφάνεια της θάλασσας, μπαίνεις στο αυτοκίνητο και πριν περάσει μισή ώρα βρίσκεσαι ήδη μέσα σε ένα καταπράσινο πευκοδάσος, με εντυπωσιακές πλαγιές, βραχώδεις κορυφές, λίμνες, ποτάμια και καταρράκτες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να αλλάξεις πόλη ή ακόμα και χώρα, να ταξιδέψεις για ώρες, χιλιόμετρα πολλά. Τη Λεμεσό, όμως, η φύση την προίκισε διπλά, κι έτσι απολαμβάνεις 2 σε 1.

Αν δεν το ζήσεις δεν το πιστεύεις. Αν δεν το δει κάποιος με τα μάτια του το σκηνικό να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη τόσο δραστικά, μπορεί να πει ότι υπερβάλλουμε. Επειδή, όμως, η εικόνα δε λέει ψέματα, το All About Limassol (η Επίσημη Πηγή Προβολής της Λεμεσού), αποφασισμένη να αναδεικνύει κάθε φορά την καλύτερη πλευρά της Λεμεσού, φρόντισε να ετοιμάσει αποδείξεις. Αυτό το βίντεο, σε λιγότερο από 1 λεπτό, σου δείχνει πως είναι να ζεις σε 2 διαφορετικούς κόσμους την ίδια στιγμή και να απολαμβάνεις τα προνόμια του τόπου αυτού.

Από τη μία το Τρόοδος, η ψηλότερη κορυφή του νησιού, που φτάνει έως και τα 2000 μέτρα περίπου, και από την άλλη τα ατελείωτα χιλιόμετρα παραλίας, αποτελούν εξίσου σημείο αναφοράς για τη Λεμεσό. Το χειμώνα, μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου πάνω στο κύμα ή ακόμα και να βουτήξεις, αν ο ήλιος είναι αρκετά ζεστός, και αμέσως μετά να ανεβείς για σκι στις χιονισμένες πλαγιές. Το καλοκαίρι μπορείς να κάνεις ηλιοθεραπεία με τις ώρες και αμέσως μετά να ανεβείς στο βουνό για να ανασάνεις δροσερό αεράκι. Αυτή είναι η Λεμεσός, αυτή είναι η ξεχωριστή μαγεία της, που την αποζητούν συνέχεια, όσοι τη γνωρίσουν μια φορά, και που μας κάνει τόσο περήφανους και ευγνώμονες που μπορούμε να την απολαμβάνουμε συνέχεια.

swipe gallery


655