A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Θα είναι και η Μαρίτσα στο opening για τη νέα σεζόν του Guaba;

Η Μαρίτσα, η αγελάδα, ακούει το παράπονο του Κύπριου αγρότη, που νιώθει να ασφυκτιεί μετά από τόσους μήνες χειμώνα και ανυπομονεί για τα καλοκαιρινά πάρτι του Guaba. Κάπως έτσι, ένα από τα 20 καλύτερα clubs στον κόσμο, ανακοινώνει τη 12η σεζόν λειτουργίας του, παρασέρνοντας στον πυρετό του καλοκαιριού ολόκληρη τη Λεμεσό, την Κύπρο και τον κόσμο.

Το Guaba επιστρέφει με όσα έχουν κάνει τον κόσμο να το αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, ετοιμάζοντας όμως και πολλές εκπλήξεις, με ανανεωμένους χώρους και δραστηριότητες. Με τους διεθνείς Djs που θα φιλοξενηθούν στα decks, όπως Yves V, Fedde Le Grand κ.α., να έχουν ήδη αρχίσει να ανακοινώνονται, και τους Resident Djs να αποτελούν σταθερή αξία στο χώρο, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα δυναμικό.

Έτσι δικαιολογείται και ο ενθουσιασμός όσων εμφανίζονται στο βίντεο να σπεύδουν από λιβάδια, λόφους, παραλίες, γραφεία και οροφές κτιρίων, από τη Λεμεσό και όχι μόνο, για να μπουν στο ρυθμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μαρίτσα, η αγελάδα, δεν κατάλαβε και πολλά από όλο αυτό…

5547