A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Bίντεο προβάλλει την ύπαιθρο και τους αμπελώνες της Λεμεσού στις πτήσεις της Aegean!

Οι πτήσεις της Aegean σε ευρωπαϊκούς προορισμούς συνοδεύονται πλέον από προωθητικό βίντεο που γυρίστηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Κοιλάνι της Λεμεσού και στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου Βλασίδη.

Με μια σειρά περιηγητικά βίντεο η αεροπορική εταιρεία, σε συντονισμό με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, αποφάσισε να προβάλει την Κύπρο ως ταξιδιωτικό προορισμό για τους επιβάτες της. Τα 2 βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούν 1 αγγλόφωνος και 1 γαλλόφωνος blogger αντίστοιχα, έχουν ήδη αρχίσει να προβάλλονται στις πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς, διαφημίζοντας την οινοποιητική παράδοση της Κύπρου και το ειδυλλιακό τοπίο της υπαίθρου της Λεμεσού.

Ο ιδιοκτήτης του οινοποιείου, Σοφοκλής Βλασίδης, ξενάγησε τους συντελεστές στις εγκαταστάσεις του, παρουσιάζοντας τα στάδια της παρασκευής του κρασιού από τοπικές ποικιλίες σταφυλιού. Το βίντεο εστιάζει ειδικά στις αποκλειστικά κυπριακές ποικιλίες δίνοντας έμφαση στο ξυνιστέρι, το γιαννούδι και την παρασκευή της Κουμανταρίας.

«Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για ό, τι έχει να κάνει με τους δρόμους του κρασιού, άρα είναι σημαντικό να γίνονται τέτοιες παρουσιάσεις της Λεμεσού», ανέφερε ο Σοφοκλής Βλασίδης.

swipe gallery


579