A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO + PHOTOS: Η μεταμόρφωση του Ποταμού Γερμασόγειας για το νέο, μεγάλο, μουσικό φεστιβάλ!

Με ραγδαία ταχύτητα εξελίσσονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο, τριήμερο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στον Ποταμό Γερμασόγειας στις 21 – 23 Ιουλίου. Το Loud Music Festival μετακομίζει Λεμεσό μετά από 3 επιτυχημένες διοργανώσεις στη Λευκωσία και ετοιμάζεται για σπουδαίες στιγμές.

Τα τρισδιάστατα πλάνα για τη διαμόρφωση του χώρου που αναμένεται να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου για 3 συνεχόμενες μέρες, αποκαλύπτουν μια νέα εικόνα, γεμάτη χρώμα και ζωντάνια, κατάλληλη για το μεγάλο αυτό πάρτι. Το Loud Music Festival, παρουσιάζοντας δεκάδες γνωστούς Djs από όλη την Κύπρο, έχει γίνει ήδη αγαπητό στο κοινό, που αναμένεται να φτάσει από όλο το νησί στη Λεμεσό για το απόλυτο ξεφάντωμα.

Χωρισμένος σε διαφορετικές περιοχές, ο χώρος έχει σχεδιαστεί με τρόπο τέτοιο ώστε να εξυπηρετεί τόσο αυτούς που προτιμούν να χορεύουν μπροστά στη σκηνή, όσο και αυτούς που θα χρειαστεί να καθίσουν για να ξεκουραστούν ή να ανανεώσουν τις δυνάμεις τους με γρήγορο φαγητό. Έτσι, πέρα από τα βαρέλια – τραπέζια, ο χώρος διαθέτει μια ζώνη με περίπτερα για φαγητό και ποτό και μία ακόμα ζώνη με ξύλινα καθίσματα κάτω από τέντα. Για όσους παραμένουν ακμαίοι μετά τη λήξη του φεστιβάλ τα μεσάνυχτα, λεωφορεία θα αναλάβουν τη μεταφορά τους στο Guaba Beach Bar για τη συνέχεια…

Δες περισσότερα για το Loud Music Festival εδώ.

swipe gallery


10938