A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO + PHOTOS: Η Μαρίνα Λεμεσού γέμισε μεγαλοπρεπή κότερα!

Το Limassol Boat Show επέστρεψε ακόμα πιο εντυπωσιακό και θεαματικό στη Μαρίνα Λεμεσού. Από το απόγευμα της Παρασκευής 5/5 μέχρι και την Κυριακή 7/5, όλοι οι χώροι της Μαρίνας, από τις αίθουσες του ΤΡΑΚΑΣΟΛ μέχρι τις αποβάθρες και τη θάλασσα, θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα, ιδέες και γνώσεις σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες και τη ζωή δίπλα και πάνω στη θάλασσα.

Πολυτελή και μεγαλοπρεπή κότερα είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην περιοχή, δίνοντας μια αλλιώτικη αίγλη στην καθιερωμένη βόλτα στη Μαρίνα. Μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που εξειδικεύονται στο yachting, συμμετέχουν στο φετινό Limassol Boat Show δίνοντας την υπόσχεση για ακόμα πιο εντυπωσιακή συνέχεια σε αυτό το θαλασσινό θεσμό της Λεμεσού. Μεγάλα ή μικρότερα σκάφη στολίζουν τη θάλασσα, προσκαλώντας τον κόσμο να απολαύσει μια ξενάγηση στο εσωτερικό τους.

Παράλληλα, το τριήμερο περιλαμβάνει έκθεση με περισσότερους από 70 εκθέτες προϊόντων και υπηρεσιών γύρω από το ψάρεμα, τα θαλάσσια αθλήματα, τις καταδύσεις και πολλά ακόμα. Από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της διοργάνωσης είναι φυσικά και η επίδειξη fly board, μια μοναδική εμπειρία άσκησης και παιχνιδιού μέσα στη θάλασσα, που σου επιτρέπει να πετάς πάνω από την επιφάνειά της, με τη βοήθεια της πίεσης του νερού που εκτοξεύεται κάτω από τα πόδια σου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

swipe gallery

8433