A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Η «Ιθάκη» της Λεμεσού, ένας προορισμός εναλλακτικής διασκέδασης!

Ανατολικά της επαρχίας Λεμεσού, οι λάτρεις των ολονύχτιων πάρτι και της έντονης διασκέδασης, έχουν βρει ένα ξεχωριστό χώρο, με μυθολογικές αναφορές, που φιλοξενεί μερικά από τα πιο δυναμικά beach parties.

Ήταν απλώς ένα ταπεινό καταφύγιο για λίγες ψαρόβαρκες και ερασιτέχνες ψαράδες. Όμως, με διεθνώς αναγνωρισμένους Djs στα decks, που εγκαθίστανται στο παλιό, ξύλινο πλοίο που έχει αράξει στην ακτή, και φανατικό κοινό που ανυπομονεί για τις καλοκαιρινές αυτές συναντήσεις, η παραλία της Μονής Λεμεσού αγαπήθηκε ως εναλλακτική επιλογή για πάρτι δίπλα στη θάλασσα, ιδίως από τη νεολαία και τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το εγκαταλελειμμένο, ξύλινο πλοίο, που παραπέμπει στις θρυλικές, θαλασσινές περιπέτειες του Οδυσσέα, έχει αποκτήσει μόνιμη θέση στην αποβάθρα του αλιευτικού καταφυγίου, σα να ήταν τελικά η ακτή της Λεμεσού η Ιθάκη του. Έτσι, η ερημική παραλία Ιθάκη, αποτελεί πια το σκηνικό όπου δημιουργούναι όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις, ενώ είναι παράλληλα μια γέφυρα με τον αρχέγονο μύθο των Ελλήνων θαλασσοπόρων.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Ιάκωβος Σωφρονίου

swipe gallery


15193