A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO + PHOTOS: Εντυπωσιακές εικόνες από φράγματα της Λεμεσού μετά τη βροχή!

Αν και με μεγάλη καθυστέρηση, τα φράγματα έχουν αρχίσει και πάλι να γεμίζουν, ιδίως μετά από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, που πότισαν τη γη. Η εναέρια περιδιάβαση πάνω από τα μικρά ορεινά φράγματα της Λεμεσού, δίνει σημάδια ελπίδας και προσφέρει εικόνες μοναδικής ομορφιάς.

 Στο βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν (υλικό που ετοίμασε η ομάδα Cyprus from Air) απεικονίζονται το χιονισμένο φράγμα του Προδρόμου και το φράγμα του Σαϊττά, κοντά στην Τριμίκλινη, το οποίο υπερχειλίζει. Τόσο ο Πρόδρομος, όσο και ο Σαϊττάς σημείωσαν τον Ιανουάριο πολύ ψηλά ποσοστά βροχόπτωσης.

Σύμφωνα με την προκαταρτική μέτρηση για την ημερήσια βροχόπτωση του Ιανουαρίου του 2018, στην πλειοψηφία τους οι σταθμοί της Λεμεσού παρουσίασαν υπερκάλυψη της κανονικής ποσότητας, με ποσοστά από 106% μέχρι και 151%. Συγκεκριμένα στον Πρόδρομο μετρήθηκε κάλυψη της κανονικής βροχόπτωσης κατά 117%, στο φράγμα του Κούρη κατά 151%, στο Σαϊττά κατά 106%, στο φράγμα Πολεμιδιών κατά 119%, στον Αγρό 129%, στον Κήπο Λεμεσού 110%, στο φράγμα Γερμασόγειας 117%, και στο Κελλάκι 127%.

swipe gallery


1687