A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του εντυπωσιακού Arc Ship

Ο πύργος που ανεγείρεται στην περιοχή του παραλιακού μετώπου παρουσιάζει στους αγοραστές τους χώρους του, αλλά και τα σημαντικότερα σημεία της Λεμεσού, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα προνόμια που θα απολαμβάνουν οι ένοικοί του. Το Arc Ship, με 20 πολυτελή διαμερίσματα και 3 ρετιρέ στους ψηλότερους ορόφους του, συνιστά μια νέα πρόταση διαμονής, προσφέροντας ανέσεις ξενοδοχείου στους ενοίκους των διαμερισμάτων. Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του κτιρίου δείχνουν ότι η υψηλή αισθητική του αρχιτεκτονικού του σχεδίου, που είναι εμπνευσμένο από την κίνηση των κυμάτων της θάλασσας, είναι αντίστοιχη της διαρρύθμισης και διακόσμησης όλων των χώρων του.

Με υπέροχη θέα από παράθυρα και μπαλκόνια προς τη θάλασσα της Λεμεσού, μοντέρνα έπιπλα και ανέσεις, αλλά και ένα βολικό κήπο στο πίσω μέρος του κτιρίου, το Arc Ship προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Μάλιστα, ένας από τους 16 ορόφους του θα αποτελεί αποκλειστικά χώρο εκγύμνασης και χαλάρωσης με γυμναστήριο, spa και μεγάλη πισίνα στην υπηρεσία των ενοίκων.

Η κατασκευή προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς οι εργασίες έχουν προχωρήσει ήδη στο πρώτο επίπεδο του πύργου, συμβαδίζοντας με τα χρονοδιαγράμματα που έχει θέσει η εταιρεία. Πέρα από την υψηλή αισθητική, τις σύγχρονες προδιαγραφές και τις ανέσεις, το Arc Ship επωφελείται της βολικής απόστασης από την πόλη, τα αξιοθέατα και τις υπηρεσίες της και το βίντεο φροντίζει να αναδείξει ιδιαιτέρως το προσόν αυτό.

343