A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Οι Λεμεσιανοί εμπνέονται, δημιουργούν και συγκινούν, 1 χρόνο μετά...

Οι μουσικοί Δώρος, Ραφαέλλος και Νικόλας και ο κινηματογραφιστής Λουκάς Καραμάνος ένωσαν τις δημιουργικές τους δυνάμεις, στέλνοντας από τη Λεμεσό ένα μήνυμα τιμής και μνήμης για μια μορφή του ελληνικού, λαϊκού τραγουδιού που κατάφερε να αφήσει το στίγμα της.

Το ταλέντο δε λείπει από την πόλη της μουσικής και της διασκέδασης, η οποία έχει προσφέρει μεγάλους καλλιτέχνες στην ελληνική μουσική σκηνή. Αυτή η παράδοσή της, σήμερα, εντυπωσιάζει και συγκινεί τους φίλους της ελληνικής, λαϊκής μουσικής. Η επέτειος 1 χρόνου από το θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, έγινε αφορμή να αναδειχθεί ο τρόπος με τον οποίο η τέχνη και η μουσική ενώνουν τους ανθρώπους, εμπνέουν και δημιουργούν μια συνέχεια, που δε σβήνει ποτέ.

Το βίντεο που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία των 4 αντρών συνοδεύεται από μια λιτή αφιέρωση: «Σήμερα τιμούμε έναν καλλιτέχνη, πάνω απ’ όλα άνθρωπο. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει όλους εμάς και να μας αγγίξει με τα τραγούδια του. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καλλιτέχνης σε αυτό το χώρο που να μην αναγνωρίζει την αυθεντικότητα αυτού του ανθρώπου, ο οποίος έχει βγάλει τα τραγούδια του μέσα από την ψυχή του. Ό,τι βγαίνει απ’ την ψυχή... είναι αληθινό! Σε ευχαριστούμε Παντελή που απέδειξες σε πολλούς τι εστί να είσαι αληθινός! Αυτό ήταν από εμάς... Σε όλους εμάς!».

4728