A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Οι καλύτερες στιγμές από το θεότρελο ξεφάντωμα της Τσικνοπέμπτης στο ΤΕΠΑΚ!

Το πανεπιστήμιο που γέμισε ζωντάνια το κέντρο της πόλης, φέρνοντας τη νεολαία στα παλιά λημέρια της Λεμεσού, έστησε τρικούβερτο γλέντι στον υπαίθριο χώρο των εγκαταστάσεών του. Με πρωταγωνιστές τους φοιτητές, το διοικητικό και ακαδημαϊκό προσωπικό γλέντησε με την ψυχή του αυτή την, τόσο ξεχωριστή για τη Λεμεσό, μέρα.

Λίγα μέτρα παραδίπλα, η Πλατεία Σαριπόλου τρανταζόταν από τα γέλια, τα τραγούδια και τους χορούς. Οι μεθυστικές μυρωδιές από ψητό κρέας, φρέσκους λουκουμάδες, κρασιά και μπύρες κατέκλυσαν την ατμόσφαιρα. Οι γιορταστικοί ρυθμοί άρχισαν από το πρωί να επικρατούν και συνεπήραν πολύ γρήγορα όλη την περιοχή του κέντρου.

Ο Λουκάς Γρηγορίου, φοιτητής του ΤΕΠΑΚ και του CUTing Edge, δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει τις μοναδικές αυτές στιγμές. Από τις γνωστές προσωπικότητες που θεάθηκαν να γλεντάνε στην πόλη του Καρναβαλιού, μέχρι τους εκατοντάδες φοιτητές που έκαναν διάλειμμα από τα μαθήματά τους για να συμμετάσχουν στο θεότρελο αυτό πανηγύρι, μασκαράδες και μη, όλοι βρήκαν τη θέση τους σε αυτό το βίντεο που κυκλοφόρησε από την ίδια ημέρα.

swipe gallery


6780