A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: O Μαραθώνιος Λεμεσού αλλάζει, μεγαλώνει και μας εκπλήσσει!

Μπαίνοντας στη 2η δεκαετία του και έχοντας φθάσει τον αριθμό-ρεκόρ των 13000 συμμετοχών το 2016, ο Μαραθώνιος Λεμεσού αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός στην Κύπρο και έναν από τους πιο σημαντικούς μαραθώνιους της Ευρώπης.

Με γνώμονα την αναβάθμιση του θεσμού και ιδιαίτερα του διαγωνιστικού μέρους, όπως εξήγησε ο διευθυντής της διοργάνωσης, Σπύρος Σπύρου, το 2017 o Μαραθώνιος Λεμεσού εκτείνεται σε διήμερο. Το διαγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης παραμένει στις 19 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή, την ημερομηνία που εξαρχής είχε οριστεί για τη διεξαγωγή του. Μία ημέρα πριν, το Σάββατο 18 Μαρτίου, θα διεξαχθούν οι πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 18 Μαρτίου θα διεξαχθούν ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5χλμ και ο Παιδικός Δρόμος 1χλμ.
Ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος, θα ακολουθήσει νέα διαδρομή, ενώ θα γίνει διαχωρισμός των συμμετεχόντων σε 2 κατηγορίες (1 για τρέξιμο και 1 για περπάτημα). Η εκκίνηση για τον Εταιρικό Δρόμο θα δοθεί στις 9:00 π.μ. και για τον Παιδικό Δρόμο 1χλμ στις 11:00 π.μ. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες στον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν και στον ατομικό City Race 5χλμ την Κυριακή (19/3), καταβάλλοντας μόνο το συμβολικό ποσό των €10 το οποίο στο σύνολο του θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου, θα γίνουν Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ.
Η εκκίνηση του Μαραθωνίου, αλλά και των υπόλοιπων δρόμων την Κυριακή, 19 Μαρτίου θα δοθεί στις 7:00 π.μ. Θα δοθεί μπόνους σε αθλητές που θα σπάσουν το ρεκόρ διαδρομής.

Οι «πιστοί» του μαραθωνίου περιμένουν με αδημονία τη νέα αυτή διοργάνωση, ενώ οι διοργανωτές αναμένουν ότι η διήμερη αυτή γιορτή θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους ντόπιους και ξένους επισκέπτες, που θα θελήσουν να συνδυάσουν τις μέρες αυτές με μια μικρή απόδραση στη μαγευτική, ανοιξιάτικη Λεμεσό.

Για εγγραφές εντός Δεκεμβρίου υπάρχει έκπτωση 20% στο αντίτιμο συμμετοχής, σε όλους τους δρόμους.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.limassolmarathon.com και στο www.facebook.com/limassolmarathon.

swipe gallery


729