A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: O Λεμεσιανός που φτιάχνει τα απίθανα βραβεία του International Tattoo Convention

Περισσότεροι από 50 tattoo artists θα συμμετάσχουν στο τέταρτο International Tattoo Convention στη Λεμεσό. Όμως 1 Λεμεσιανός καλλιτέχνης, έχει ανασκουμπωθεί εδώ και καιρό ετοιμάζοντας τα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά βραβεία που θα παραλάβουν οι νικητές σε διαφορετικές κατηγορίες της διοργάνωσης.

Για 1 ολόκληρο τριήμερο, η ροκ πλευρά της πόλης γίνεται το κυρίαρχο προφίλ στην περιοχή της Πλατείας Κάστρου, με πολύ δημιουργικό αέρα, ιδέες από μελάνι, εντυπωσιακά σχέδια, μπύρα και ροκ μουσική. Οι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο που καταφθάνουν γι' αυτό τον ιδιαίτερο θεσμό στη Λεμεσό, διαγωνίζονται σε διαφορετικές τεχνικές. Ο Αντώνης από τη Λεμεσό, εκτός από τα σχέδια που ετοιμάζει για τατουάζ, ξενυχτάει τις τελευταίες μέρες στο εργαστήριό του, ετοιμάζοντας τα βραβεία.

Ο Αντώνης, ιδιοκτήτης του Griffon Tattoo, ετοιμάζει φέτος τα περισσότερα βραβεία από κάθε άλλη φορά, χρησιμοποιώντας υλικά όπως ξύλο, μέταλλο, ή ακόμα και εργαλεία της τέχνης του τατουάζ. Δημιουργώντας βραβεία για συνολικά 8 κατηγορίες, εμπνέεται από τα διαφορετικά είδη σχεδίων για τις ιδιαίτερες δημιουργίες του, και συνθέτει αριστοτεχνικά σχήματα και μορφές.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα δημιουργούν για 3 ολόκληρες ημέρες στο χώρο των χαρουπόμυλων Λανίτη, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει από κοντά πρωτότυπες τεχνικές τατουάζ και piercing και να διαλέξει καλλιτέχνη για το δικό του τατουάζ.

Το τριήμερο International Tattoo Convention στις 31/3 – 2/4 πλαισιώνουν live εμφανίσεις από τους Minus One, The Boots και Atoutaleme, live body airbrushing, διαγωνισμοί και πολλές εκπλήξεις.

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

swipe gallery


6631