A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Βίντεο με τα υπερπολυτελή Princess yachts στη Μαρίνα Λεμεσού κόβει την ανάσα!

Ένα νέο, επιβλητικό βίντεο γυρίστηκε πρόσφατα στη Μαρίνα Λεμεσού με 6 πολυτελή γιοτ, συνολικής αξίας πέραν των €70 εκατομμυρίων, από το Λίβανο, τις Βαλεαρίδες, τη Γαλλία και την Ελλάδα, να αντικατοπτρίζονται σε άψογη συμμετρία στα γαλανά νερά της Λεμεσού. Η πρωτοποριακή αυτή παρουσίαση των σκαφών έγινε στα πλαίσια του συνεδρίου των Διευθυντικών Στελεχών της Princess Yachts. Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας ανέφερε ότι «πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο ενιαίο κινηματογραφικό εγχείρημα της Princess Yachts».

Με πρωταγωνιστές τα superyacht Princess 40Μ, 35Μ και 30Μ από τη σειρά M Class, καθώς και τα μοντέλα 88, 82 και 75 από τη σειρά μηχανοκίνητων σκαφών Motor Yacht., η φωτογράφηση και βιντεογράφηση, φέρουν την υπογραφή του διακεκριμένου φωτογράφου Quin Bisset.

Το βίντεο είναι αποτέλεσμα πολύωρων γυρισμάτων με πρωτοποριακό εξοπλισμό και χρήση τηλεκατευθυνόμενων (drones). Η παραγωγή ξεκίνησε στις 3 το πρωί στη Μαρίνα Λεμεσού, όπου τα σκάφη βρίσκονταν ελλιμενισμένα σε σειρά κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ενώ οι συναρπαστικές λήψεις περιλαμβάνουν αεροφωτογραφίες και εναέριο υλικό που σκιαγραφούν πλήρως το επιβλητικό μέγεθος και τον άψογο σχεδιασμό των 6 μεγαλύτερων σκαφών της Princess.

Αποκλειστικός διανομέας της σειράς πολυτελών μηχανοκίνητων σκαφών Princess στο νησί από το 1997, η Princess Yachts Cyprus διαθέτει εκθεσιακό χώρο στη Μαρίνα Λεμεσού. Ενώ παραδοσιακά η εταιρεία υπήρξε κυρίως γνωστή για τα μικρότερα σκάφη της, η νέα αυτή κινηματογραφική παραγωγή αναδεικνύει πλέον τα μεγαλύτερα μοντέλα super yacht και τα μηχανοκίνητα σκάφη της. Εντός του 2017, τα έξι αυτά σκάφη πρόκειται να συμμετάσχουν σε εκθέσεις σκαφών και πλοίων ανά τον κόσμο.

swipe gallery


623