A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Κάτι τέτοια είναι που κάνουν τις ξένες εταιρείες να έρχονται μαζικά στη Λεμεσό!

Η Λεμεσός είναι γνωστός προορισμός για εταιρείες και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο. Έχει καθιερωθεί ως οικονομικό κέντρο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και η γεωγραφική της θέση σαφώς αποτελεί πλεονέκτημα.

Όμως, πέρα από τους προφανείς λόγους, η προτίμηση αυτή οφείλεται και σε κάποιους όχι και τόσο δεδομένους παράγοντες. Είτε πρόκειται για εταιρείες που εγκαθίστανται στη Λεμεσό, είτε πρόκειται για εταιρείες που την επιλέγουν για τη διεξαγωγή συνεδρίων και διεθνών συναντήσεων, η Λεμεσός εξασφαλίζει τη δυνατότητα να ζήσουν εμπειρίες που δε θα βρουν οπουδήποτε αλλού.

Ο εταιρικός τουρισμός αποτελεί μια διαρκώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα στη Λεμεσό, αφού η γνωριμία με τον τόπο, τα αξιοθέατα, τα ήθη, τους ανθρώπους, τις γεύσεις και την ιστορία του είναι κάτι που εμπλουτίζει μοναδικά την παραμονή των μελών μιας εταιρείας εδώ. Η δυνατότητα να βγουν από το αυστηρό κλίμα μιας εταιρικής συνάντησης με μικρές αποδράσεις στην πόλη και την επαρχία, σαφώς προσμετράται στα πλεονεκτήματα.

Η εταιρεία Liberty διοργάνωσε μια τέτοια απόδραση για λογαριασμό μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας από το εξωτερικό, που φιλοξενούσε στη Λεμεσό 100 συνέδρους από 15 διαφορετικές χώρες. Η περιήγησή τους περιλάμβανε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο τόπος, από φυσική ομορφιά, παραδόσεις και γεύσεις, και είναι σαφώς η απόδειξη ότι η φήμη της Λεμεσού στους επιχειρηματικούς κύκλους, δεν έχει να κάνει μόνο την οικονομική δραστηριότητα που παρουσιάζει.

swipe gallery


4988