A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Κατεβαίνουν χαμηλά τα χιόνια - Στους 0°C η θερμοκρασία στην πόλη

Μόλις λίγες ώρες πριν την πιο ψυχρή νύχτα αυτού του χειμώνα, οι ημιορεινές κοινότητες της Λεμεσού είδαν λευκές νιφάδες να πέφτουν πυκνές. Ο ήλιος δε φάνηκε καθόλου, κρυμμένος πίσω από σύννεφα χιονιού και βροχής, με αποτέλεσμα η θερμοκρασία να παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλάζοντας απότομα το ηλιόλουστο σκηνικό των προηγούμενων ημερών.

Στη Λόφου, η οποία πριν 6 περίπου εβδομάδες βρέθηκε και πάλι ντυμένη στα λευκά, βρέθηκε και σήμερα περικυκλωμένη από το χιονιά. Η ημιορεινή κοινότητα που βρίσκεται σε υψόμετρο μικρότερο των 800 μέτρων, δεν είναι η μόνη στην επαρχία Λεμεσού που είδε το χιόνι να πέφτει, αφού από νωρίς το πρωί ολόκληρη η οροσειρά του Τροόδους έχει κατακλειστεί από το νέο κύμα ψύχους.

Η πόλη μπορεί να μην είδε νιφάδες χιονιού, όμως η θερμοκρασία δεν ανέβηκε πάνω από τους 10°C  καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Με θερμοκρασία στους  0°C τη νύχτα πριν από την πιο ψυχρή μέρα του χειμώνα, το Σάββατο 28/1, ο καιρός δε θα μπορούσε παρά να προετοιμάζει τον κόσμο για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Πέρα από το έντονο και ξαφνικό ψύχος, όμως, η εικόνα του φρέσκου χιονιού είναι πάντα απολαυστική.

439