A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Υδροστρόβιλος τα ξημερώματα στη θάλασσα της Λεμεσού, προμηνύει καταιγίδες!

Το Σάββατο της 28ης Οκτωβρίου ξημέρωσε με ήλιο, χωρίς όμως να λείπουν τα συννεφάκια από τον ουρανό, αφού οι μετεωρολογικές προβλέψεις κάνουν λόγο για επιστροφή της κακοκαιρίας μέσα στις επόμενες ώρες. Και η εικόνα στον ορίζοντα το επιβεβαίωσε αυτό, με έναν υδροστρόβιλο να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα.

Στην περιοχή της Μονής, ανατολικά της Λεμεσού, σε μια ερημική παραλία κρυμμένη πίσω από άσπρους βράχους, βρέθηκε κατά την ανατολή του ήλιου ο Παναγιώτης Θεοδώρου, ένας φωτογράφος που αγαπά να απαθανατίζει τα πιο άγνωστα και ιδιαίτερα τοπία της Κύπρου. Την ώρα που η φωτογραφική του ήταν στραμμένη στον ορίζοντα, εμφανίστηκε ο υδροστρόβιλος, μια θολή στήλη ανάμεσα στον ουρανό και στη θάλασσα, που άρχισε να κινείται προς την ακτή.

Η εικόνα μπορεί είτε να τρομάξει κάποιον, είτε να τον ενθουσιάσει. Στην περίπτωση του Παναγιώτη, ο ενθουσιασμός υπερνίκησε άλλα συναισθήματα και αμέσως ανέλαβε να απαθανατίσει το φαινόμενο με φωτογραφίες και βίντεο. Αν και ο υδροστρόβιλος που δημιουργήθηκε στα ανοιχτά της θάλασσας της Λεμεσού, εξέπνευσε πριν φτάσει στην ακτή, αυτά τα φαινόμενα είναι πάντα προάγγελοι έντονων καταιγίδων και έχουν ήδη εμφανιστεί σε διάφορες περιοχές της ανατολικής Μεσογείου τις τελευταίες μέρες.

Photo, video: Pan’s Photo Gallery

3354