A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Η Λεμεσός πρωταγωνιστεί στην «Eπιστροφή στις επενδύσεις»!

Ένα άκρως εντυπωσιακό βίντεο με τίτλο «Η πραγματική επιστροφή στις επενδύσεις», που ετοιμάστηκε για λογαριασμό του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναδεικνύει το σημαίνοντα ρόλο που διαδραματίζει η Λεμεσός στην αναζωογόνηση των επενδύσεων στην Κύπρο.

Η Μαρίνα Λεμεσού, το The Oval, ο μόλος, αλλά και ο αρχαιολογικός χώρος του Κουρίου, τα γραφικά στενά και οι ειδυλλιακές τοποθεσίες που συναντά κανείς στην πόλη και την επαρχία της Λεμεσού, πρωταγωνιστούν στο βίντεο που αναδεικνύει τα προνόμια του νησιού. Το φυσικό περιβάλλον, η ιστορία, αλλά και η οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα που παρουσιάζονται, κάνουν την Κύπρο να διακρίνεται ως ιδανικός προορισμός για κάθε είδους δραστηριότητα.

Μέσα από μια σύντομη περιδιάβαση λίγων λεπτών σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, τα τοπία της Λεμεσού καταφέρνουν να ξεχωρίσουν συνδυάζοντας αρμονικά την επιχειρηματική δραστηριότητα, τις μεγάλες αναπτύξεις, τον τουρισμό και τη ναυτιλία με την απαράμιλλη ομορφιά του απέραντου γαλάζιου στην παραλία και του πράσινου στο δάσος του Τροόδους, καθώς και την παράδοση και την ιστορία του τόπου.

1251