A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Η γαλαρία με τα κυπαρίσσια στη Λεμεσό, είναι το ίδιο μαγευτική όσο και χρήσιμη!

Κοιτάζοντας την έκταση αυτή από ψηλά, μοιάζει με ένα τεράστιο τρίγωνο που περιστοιχίζεται από ένα περίγραμμα πρασίνου. Στην περιοχή Φασούρι, ο δρόμος ξετυλίγεται μαγικά.Τα ψηλόλιγνα κυπαρίσσια που στολίζουν το δρόμο, όμως, έχουν ένα πολύ πρακτικό λόγο να βρίσκονται εκεί, πέρα από την ομορφιά που προσδίδουν.

Όπως φαίνεται και στο εναέριο βίντεο, εκτάσεις με εσπεριδοειδή δέντρα και γύρω - γύρω άλλα οπωροφόρα, δημιουργούν ένα γοητευτικό σκηνικό. Αλλά, στην πραγματικότητα, τα πανύψηλα κυπαρίσσια που βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργούν ως φυσικοί φράκτες των εσπεριδοειδών δέντρων και περβολιών που βρίσκονται μέσα στην καλλιεργήσιμη έκταση.

Με ανέμους και άλλα φυσικά φαινόμενα να παραμονεύουν και να χτυπούν πάντα χωρίς καμιά προειδοποίηση, η ανάγκη για προστασία ήταν από την πρώτη στιγμή εμφανής. Τελικά, όμως, η τεράστια έκταση γης, σε συνδυασμό με τον ατέλειωτο και σχετικά στενό δρόμο πλάι στο καταπράσινο των κυπαρισσιών, καταφέρνει να εντυπωσιάζει κάθε φορά τους διερχόμενους και να προσφέρει πολύτιμη σκιά στους ταξιδιώτες του καλοκαιριού.

Μάθε περισσότερα για τη γαλαρία με τα κυπαρίσσια εδώ.

3688