A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Έτοιμο το καλοκαίρι το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στον Άγιο Αθανάσιο

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, που ανεγείρεται με πρωτοβουλία του Δρ. Νικολάου Ζάμπογλου. Το έργο χτίζεται στην περιοχή Σφαλαγγιώτισσας, λίγα λεπτά από τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Αθανασίου.

Το κέντρο διαθέτει 2 γραμμικούς επιταχυντές τελευταίας τεχνολογίας, πρότυπο τμήμα απεικονιστικά καθοδηγούμενης ακτινοθεραπείας – HDR-βραχυθεραπείας, αποκλειστικής χρήσης CT-SIM και MRI για το τμήμα ακτινοθεραπείας, τμήμα πυρηνικής ιατρικής, εξοπλισμένο με PET-CT  και εγκατεστημένο εντός του κτηρίου κύκλοτρο για την Παρασκευή ραδιοφαρμάκων, καθώς και θάλαμο με 40 κλίνες για τους ογκολογικούς ασθενείς.

Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται, αναμένεται ότι θα ανακουφίσουν τους ασθενείς της Λεμεσού και της Πάφου, οι οποίοι χρειάζεται να μετακινούνται στη Λευκωσία για θεραπεία, αλλά και αυτούς που αναζητούν εξειδικευμένες θεραπείες στο εξωτερικό. Το κέντρο βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση συνεργατών ακτινοθεραπευτών ογκολόγων οι οποίοι θα μπορούν να συμβάλουν στην παροχή των υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών που πρόκειται να προσφέρει το κέντρο. Η έναρξη της λειτουργίας έχει προγραμματιστεί τον Ιούνιο του 2017, ενώ λίγο αργότερα το κέντρο αναμένεται να αρχίσει να φιλοξενεί τους πρώτους του ασθενείς.

swipe gallery


1324