A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Ένας... Rocky Balboa στο μόλο της Λεμεσού!

Άντρες, γυναίκες, παιδιά, επαγγελματίες αθλητές, φυσιολάτρες ή απλώς θιασώτες της καλή ζωής, όλοι εκεί. Ό,τι ώρα κι αν είναι, αυτό το γυμναστήριο σε υποδέχεται για να γίνεις μια παρέα με αθλητές και λάτρεις της γυμναστικής. 

Δεν είναι τυχαίο ότι στην πλειοψηφία τους οι αθλητές της πόλης, όσοι προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους συναντήσεις, καταφεύγουν συχνά στο μόλο για το πρόγραμμα της προπόνησής τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρόνικος Ευρυπίδου, αθλητής πολεμικών τεχνών, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο τελευταίο βίντεο της ομάδας του Cypriots Αre Awesome. Με φόντο το υπέροχο σκηνικό του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού, το βίντεο μας παίρνει μαζί στο καθημερινό πρόγραμμα του Ανδρόνικου, εμπνέοντάς μας να τον μιμηθούμε.

Φρέσκος αέρας, αξεπέραστη θέα, άνεση χώρου, πάρκα με γρασίδι, χιλιόμετρα πλακόστρωτου δρόμου χωρίς εμπόδια, παγκάκια και χώροι ανάπαυσης συνιστούν τον εξοπλισμό αυτού… του υπαίθριου γυμναστηρίου. Η Λεμεσός σπάνια στερείται τον καλό καιρό και έτσι οι δικαιολογίες για να λείπεις από αυτό το ραντεβού με την άθληση είναι από ελάχιστες έως μηδενικές. Το καλύτερο, όμως, είναι ίσως το γεγονός ότι οι επισκέπτες του μόλου είναι καθημερινοί και τακτικοί και πολύ εύκολα γίνονται όλοι μια ομάδα, μια παρέα, στην οποία συντροφεύουν και συμβουλεύουν ο ένας τον άλλο.

Το σίγουρο είναι ότι,  όσο πλησιάζει η άνοιξη, αλλά και ο καιρός για το μαραθώνιο Λεμεσού, τόσο περισσότεροι θα γίνονται αυτοί που επιλέγουν το μόλο για την καθημερινή τους άσκηση.

428