A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια μόδας δημιουργεί «εκρήξεις» με φόντο τα τοπία της Λεμεσού!

Αυτή δεν είναι απλώς μια ακόμα επίδειξη μόδας. Είναι μια μοναδική παράσταση με μουσική, χορό και δημιουργίες υψηλής ραπτικής με σκοπό να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει το κοινό να κάνει κάτι που θα φέρει μια θετική αλλαγή.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια μόδας Elizabeth Friedrich παρουσιάζει τις δημιουργίες της με φόντο τα υπέροχα τοπία της Λεμεσού και κεντρικό σύνθημα το «μπορώ» μιας γυναίκας. Για 1 μόνο βραδιά, το οινοποιείο της ΕΤΚΟ θα φιλοξενήσει αυτή την ιδιαίτερη διοργάνωση, που σκοπό έχει να εντυπωσιάσει και να στείλει θετικά μηνύματα. Την εκδήλωση πλαισιώνουν οι καλλιτέχνες DJ MadJam από το Dubai, Diva από τη Μόσχα, και ο υποψήφιος για βραβείο Grammy, Extreme Rhythm.

Πέρα από το υπέροχο θέαμα, τις ξεχωριστές δημιουργίες με τις χειροποίητες αναπαραστάσεις και την εξαίσια ψυχαγωγία, η επίδειξη μόδας υπόσχεται μια εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων. Οι πόρτες στο οινοποιείο θα ανοίξουν την Τετάρτη, 15/3, στις 20:30 με την προσφορά ποτού καλωσορίσματος, στις 21:15 θα αρχίσει η επίδειξη και θα ακολουθήσει πάρτι μέχρι τις 2:00.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο ΜΚΟ Κ.Υ.Φ.Α., ο οποίος προσφέρει βοήθεια, ενημέρωση, εκπαίδευση και κοινωνική φροντίδα σε πάσχοντες με HIV / AIDS.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ.

556