A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Διεθνής προβολή για το Λεμεσιανό, που έγινε ο νεότερος πολιτικός της Κύπρου!

Ο 23χρονος Νίκος Σπύρου, που επικράτησε στις κάλπες του Δεκεμβρίου του 2016 και αναδείχθηκε πρόεδρος της κοινότητας της Λόφου, αποτελεί εδώ και 1 χρόνο και κάτι τον πιο νεαρό εκλεγμένο αξιωματούχο της Κύπρου. Το θέμα απασχόλησε αρκετά την τοπική κοινωνία, αλλά πρόσφατα άρχισε να γίνεται θέμα προς συζήτηση και έξω από τα στενά όρια της Λεμεσού και της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, ένας ιδιαίτερα δημοφιλής ιστότοπος, με 4+ εκατομμύρια ακόλουθους από όλο τον κόσμο, ετοίμασε και παρουσίασε ένα μονόλεπτο ντοκιμαντέρ για τον 23χρονο, επισημαίνοντας την ιδιαιτερότητα του επιτεύγματός του. Συγκεκριμένα, στο ντοκιμαντέρ του Nas Daily, επισημαίνεται ότι ο Νίκος, παράλληλα με το πρόγραμμα σπουδών που ακολουθεί ως φοιτητής της Νομικής, διαχειρίζεται ένα προϋπολογισμό €500 χιλιάδων, διευθετεί τις τρέχουσες ανάγκες της κοινότητας και εποπτεύει τις εργασίες που γίνονται καθημερινά σε αυτή.

Ο Νίκος, εκτός από το γεγονός ότι συγκεντρώνει εύσημα και συγχαρητήρια για την απόφασή του αυτή, αποτελεί και παράδειγμα προς μίμηση για συνομήλικούς του, οι οποίοι αναγνωρίζουν ότι ο 23χρονος έχει βάλει ένα μεγάλο στοίχημα, για λογαριασμό ολόκληρης της γενιάς του. Έτσι, όταν ο Nas άρχισε να αναζητά ενδιαφέροντα και πρωτότυπα θέματα από την Κύπρο για να παρουσιάσει στη σελίδα του, αμέσως κάποιοι του πρότειναν την περίπτωση του Νίκου. Το βίντεο, μέσα σε λίγες μόνο μέρες από την κυκλοφορία του, έχει προσελκύσει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο θεατές.

Δες εδώ περισσότερα για τη Λόφου και τον πιο νεαρό εκλεγμένο αξιωματούχο στην Κύπρο.

Μάθε για τις ομορφιές της Λόφου, μέσα από το μεγάλο αφιέρωμα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

5435