A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Αυτό το νέο lounge bar στη Μαρίνα Λεμεσού θα μας φιλοξενεί για cocktails και ηλιοβασιλέματα

Η Μαρίνα Λεμεσού έχει 2 λόγους να φοράει τα καλά της αυτές τις μέρες: από τη μία το πλήθος των εκδηλώσεων για τις γιορτές και από την άλλη τη νέα άφιξη για τις μέρες και τις νύχτες μας στην πόλη.  Ένας ιδιαίτερα διακοσμημένος χώρος, με άνετους καναπέδες, μεγάλο κεντρικό μπαρ και 1 μικρό μπαρ, με θέα τη θάλασσα και τα γιοτ είναι ο νέος προορισμός για τον καφέ, το ποτό, τη χαλάρωση και τη διασκέδαση.

Το Marina Breeze Lounge Bar ανοίγει τις πόρτες του στις 16 Δεκεμβρίου και υπόσχεται να προσθέσει νέα νότα στις εξόδους μας δίπλα στη θάλασσα. Με άπλετη θέα από τη τζαμαρία του και πρόγραμμα με ποικίλες μουσικές επιλογές και θεματικές βραδιές,  το Marina Breeze Lounge Bar έχει βάλει σκοπό να μας τραβήξει την προσοχή.

Τα κοκτέιλ του είναι έτοιμα να αφήσουν τη σφραγίδα τους, ενώ τα γευστικά μας γούστα θέλει να κεντρίσει και η ποικιλία από πιατέλες με τσιμπήματα. Προσφέροντας γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα, το μενού του νέου αυτού χώρου στη Μαρίνα δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές για απολαυστικά γεύματα και ιδιαίτερα brunch σε όσους εξερευνούν διαρκώς τη ζωή της πόλης.

Δείτε περισσότερα στην ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


935