A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τσικνοπέμπτη με show από εναέριους ακροβάτες στο κέντρο της Λεμεσού!

Με ανανεωμένο σκηνικό και πρόγραμμα γιορτάζει φέτος η Λεμεσός την Τσικνοπέμπτη, στις 8/2/2018, δίνοντας το πρώτο μεγάλο ραντεβού του καρναβαλιού με τον κόσμο της πόλης. Πέρα από τη μουσική, το χορό και τις φουκούδες που θα τσικίζουν από νωρίς, επιφυλάσσει και ένα εντυπωσιακό show με ακροβατικά στον αέρα.

Το γλέντι αρχίζει από το τις 11.00 π.μ., με ζωντανή μουσική και κέρασμα στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (οδός Γλάδστωνος), στην Ελληνική Τράπεζα (οδός Γλάδστωνος) και στην Τράπεζα Κύπρου (οδός Αγίου Αντρέου έναντι Αγίας Νάπας). Στις 5.30 μ.μ., η πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) ζωντανεύει με μουσική και τραγούδι σε ρυθμούς latin.  Εκεί θα κάνει την εμφάνισή της και η ομάδα από εναέριους ακροβάτες, που θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στη φετινή γιορτή.

Στις 7.00 μ.μ., tο Βασιλικό Ζεύγος του Καρναβαλιού, πάνω σε εντυπωσιακό άρμα, θα εισέλθει πανηγυρικά στην πόλη με τη συνοδεία από μαζορέττες, κανταδόρους, την ομάδα κρουστών Batukinio και πλήθος κόσμου. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) και θα καταλήξει στην Πλατεία Ηρώων με τραγούδι και χορό από το συγκρότημα Ritmo di Carnaval.

Δες ολόκληρο το πρόγραμμα για το Καρναβάλι Λεμεσού εδώ.

3239