A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τσικνοπέμπτη αλα ΤΕΠΑΚ: Δωρεάν μπύρες, σουβλάκια και Λούης Πατσαλίδης

Ένα μοναδικό γλέντι έχει ετοιμάσει η Φοιτητική Ένωση ΤΕΠΑΚ για τη μέρα της Τσικνοπέμπτης, δίνοντας δυναμικά το παρών της στους εορτασμούς της πρώτης επίσημης μέρας του καρναβαλιού στην πόλη. Με έδρα τα κεντρικά κτήρια του ΤΕΠΑΚ, οι νέοι της πόλης υποδέχονται το Τριώδιο και παραδίδουν μαθήματα διασκέδασης.

Ξεχωριστή παρουσία στη γιορτή τους θα είναι ο αγαπητός σε όλους κωμικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος θα βρίσκεται στο χώρο το μεσημέρι μεταξύ των ωρών 12:00 – 14:00. Σε ζωντανή σύνδεση με το ραδιόφωνο του Klik FM, το ΤΕΠΑΚ θα γλεντήσει με πολλή μουσική, χορό, μασκαρέματα και, φυσικά, δροσιστική μπύρα και τα απαραίτητα για τη μέρα σουβλάκια, που θα προσφέρονται δωρεάν.

Σκοπός του πάρτι, όπως ανακοίνωσε η Φοιτητική Ένωση ΤΕΠΑΚ, είναι να μαζευτεί ένα χρηματικό ποσό για το Σωματείο Ευημερίας του Πανεπιστημίου, που φροντίζει για τη στήριξη των φοιτητών που το έχουν ανάγκη. Μετά το ξεφάντωμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, το φοιτητικό πάρτι θα συνεχιστεί το βράδυ στο OPA OPA club, με δωρεάν είσοδο και φοιτητικές τιμές στα ποτά.

5027