A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τρελό το καρναβάλι, τρελός και ο καιρός: Καταιγίδες, σκόνη και ζέστη μέχρι την Καθαρά Δευτέρα!

Η Λεμεσός δεν είναι μόνο κέντρο του καρναβαλιού, αυτή την εβδομάδα, αλλά και το επίκεντρο των πιο τρελών καιρικών συνθηκών της εποχής. Από τον ηλιόλουστο ουρανό στις συννεφιές, από τη βροχή στη σκόνη και από το χαλάζι στο χιόνι, οι μέρες θα κυλήσουν γεμάτες εκπλήξεις.

Μέχρι και την Τετάρτη, οι βροχές που θα σημειώνονται κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά, αναμένεται να επηρεάσουν και τα παράλια της Λεμεσού, ενώ παράλληλα αραιή σκόνη κάνει αισθητή την παρουσία της στην ατμόσφαιρα. Οι καταιγίδες  που προβλέπει ο μετεωρολόγος, Έρικ Κίτας, θα συνοδεύονται, όπως λέει, και από χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει άνοδο. Την Κυριακή των καρναβαλιών η περιοχή μας θα επηρεάζεται από σκόνη αλλά και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά δεν αποκλείεται να πέσουν και σταγόνες λάσπης, σύμφωνα με τις προβλέψεις. Η θερμοκρασία θα συνεχίσει να σημειώνει άνοδο, προετοιμάζοντάς μας για μια σχεδόν καλοκαιρινή Καθαρά Δευτέρα.

652