A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το Street Art έγινε 10 χρονών και επιστρέφει το Μάιο για να γεμίσει τη Λεμεσό με χρώμα!

Το Σάββατο 6 Μαΐου, από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα, ένα πολύχρωμο πλήθος από χαρούμενους ανθρώπους θα γιορτάζει στους δρόμους της παλιάς πόλης, στο κέντρο της Λεμεσού. Το Street Life Festival γίνεται 10 χρονών και αποτελεί πλέον ένα σημείο αναφοράς για την πόλη, που αρχίζει να μπαίνει σε καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Πέρα από τους σταθερούς συντελεστές και εμπνευστές του Street Life Festival, τους καλλιτέχνες του 2C Design Box, το κάλεσμα αφορά όσους θέλουν να συμμετάσχουν στο γιορτινό αυτό κλίμα συμβάλλοντας με το δικό τους ταλέντο. Κατά τις προηγούμενες χρονιές το φεστιβάλ εμπλουτιζόταν διαρκώς με περισσότερες δραστηριότητες, όπως χορό, skate board, fitness, ζογκλέρ και μουσικούς.

Αυτή η γιορτή του δρόμου μπορεί να χωρέσει τα πάντα. Αν, λοιπόν, είσαι τραγουδιστής, χορευτής, μουσικός, καλλιτέχνης γκράφιτι, ζωγράφος ή έχεις οποιοδήποτε άλλο ταλέντο που θέλεις να παρουσιάσεις σε κοινό, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους διοργανωτές στο 25 353 573. Μπορείς επίσης να συμμετάσχεις στην οργανωτική ομάδα ως εθελοντής και να ζήσεις από μέσα την ομορφιά του φεστιβάλ. 

1954