A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το Σαββατοκύριακο κάνει καλοκαίρι και το Παλιό Λιμάνι είναι ιδανικό για να λιαστείς!

Νομίζεις ότι ξέρεις για ποιους λόγους αξίζει να περάσεις το Σαββατοκύριακο στο Παλιό Λιμάνι; Διάβασες για τις διήμερες εκδηλώσεις του Μαραθωνίου και έμαθες για το υπέροχο χωριό για την καλή ζωή και το ολοήμερο Guaba πάρτι; Ε, λοιπόν, δεν είναι μόνο αυτά. Το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Μαρτίου παίρνουμε την πρώτη ανάσα από ανοιξιάτικο αέρα και ήλιο, μετά από σχεδόν 10 διαδοχικές μέρες συννεφιάς και βροχής. Αυτό πολλαπλασιάζει τους λόγους για να βρεθείς στην πλατεία, έξω στους δρόμους, κοντά στη θάλασσα.

Με πυρήνα το Παλιό Λιμάνι, όλες οι γύρω περιοχές έχουν μια αλλιώτικη ζωντάνια το διήμερο αυτό, λόγω του Μαραθωνίου. Ξεκινάς πρωί, λοιπόν, πίνεις καφεδάκι με την ησυχία σου στα στενά της παλιάς πόλης, στην Πλατεία Κάστρου ή στη Ζιγκ Ζαγκ. Συνεχίζεις με βόλτα δίπλα στη θάλασσα με παγωτό από το Gelato στο Παλιό Λιμάνι, μέχρι να κουραστείς ή να χορτάσεις ήλιο. Τότε πια διαλέγεις γεύμα με θέα τη θάλασσα, από Fish Market και Gin Fish -  Seafood Bar για θαλασσινά, μέχρι το ατμοσφαιρικό περιβάλλον των Pier One και Diamante Blu, τις πιο κλασικές επιλογές από Steak House, τις ελληνικές γεύσεις σε Θυμάρι και Αριστοτέλειον ή τα γαλλικά πιάτα και κρασιά στο Le Frenchie.

Το Σάββατο 18/3, μετά τους εταιρικούς δρόμους, ο Μαραθώνιος Λεμεσού σε καλεί στο (Petrolina) Energy Day, όπου για 4 ώρες θα έχεις την ευκαιρία να συμβουλευθείς εντελώς δωρεάν ειδικούς και επαγγελματίες από το χώρο της υγείας και του fitness για το πώς θα ζήσεις μια καλύτερη ζωή. Την αρχή αξίζει να την κάνεις με 1 καλό υπερ-ποτό από ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, γεμάτα βιταμίνες, που θα διαλέξεις προσωπικά από τον πάγκο του «μανάβικου» στο 2GO. Έτσι, είτε έχεις τολμήσει το δρόμο των 5 χλμ λίγο νωρίτερα και θες να αναπληρώσεις με τον πιο υγιεινό τρόπο την ενέργεια που κατανάλωσες, είτε παίρνεις την απόφαση να γεμίσεις την καθημερινότητά σου με φυσική και αγνή νοστιμιά, τα ποτήρια αυτά έχουν την πιο πολύχρωμη, ανοιξιάτικη φρεσκάδα που μπορείς να βρεις.

swipe gallery


4701