A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το πρώτο τσίρκο χωρίς κακοποιημένα ζώα είναι στη Λεμεσό

Το τσίρκο είναι ευχάριστο και συναρπαστικό, είναι διασκεδαστικό και για παιδιά, αλλά και για ενήλικες και τώρα είναι και ενάντια στην κακοποίηση των ζώων! Η Λεμεσός, μια ανάσα από το παραλιακό μέτωπο της πόλης, φιλοξενεί το πρώτο τσίρκο χωρίς ζώα, το οποίο σκοπεύει να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Στις 19 Οκτωβρίου το τσίρκο σηκώνει αυλαία για να συναντήσουμε εκείνο τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση και τη χαρά που μπορεί να περιμένει κανείς από μια τέτοια παράσταση. Αποκλείοντας τα ζώα από τη σκηνή, το τσίρκο στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίησή τους, αποδεικνύοντας σε μεγάλους και παιδιά ότι, η δική τους διασκέδαση δε χρειάζεται να σημαίνει την κακομεταχείριση των ζώων.

Το τσίρκο λέει όχι σε θλιμμένους ελέφαντες, τίγρεις και άλλα ζώα που αναγκάζονται να κάνουν κόλπα με χτυπήματα και καταπίεση. Αντί αυτού το κοινό θα απολαύσει μια παράσταση από ταλαντούχους ακροβάτες, αιωρούμενους σχοινοβάτες, ζογκλέρ, κλόουν, ισορροπιστές, καλλιτέχνες που καταπίνουν φωτιά, μουσικούς, χορευτές και άλλους, που θα κόψει την ανάσα.

Το ταλέντο, η διασκέδαση και η αγάπη για μια σπουδαία παράσταση έρχονται στο προσκήνιο στη Λεμεσό!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 70009933, να επισκεφθείτε το www.cypruscircus.com ή τη σελίδα First Cyprus Circus στο Facebook.

swipe gallery


swipe gallery

28892