A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Το πάρτι – θεσμός για το Καρναβάλι Λεμεσού, επιστρέφει στην πόλη!

Η πρώτη χρονιά ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει με κόσμο η πλατεία του Παλιού Λιμανιού, φιλοξενώντας το μεγάλο πάρτι για το κλείσιμο του καρναβαλιού. Τη δεύτερη χρονιά, αφού τα πάρτι δίπλα στη θάλασσα και γύρω από το ξύλινο μπαρ αποτελούν πια θεσμό για την πόλη, ο θεσμός αυτός επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικός και πολλά υποσχόμενος.

Με 3 αγαπημένους Djs της Λεμεσού, τους Dj Asimenos, Dj Kikis και Dj Kotsonis, να ανεβαίνουν στα decks, το πάρτι που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη λήξη της Μεγάλης Παρέλασης, επιφυλάσσει μοναδικό ξεφάντωμα, με ρυθμούς καρναβαλιού, disco και ρετρό, μέχρι αργά. Το πάρτι απλώνεται φέτος μέχρι και την αποβάθρα μπροστά από τη θάλασσα της Λεμεσού, όπου θα στηθεί το δεύτερο μπαρ, στο 2GO Concept Store, συμπληρώνοντας το κεντρικό μπαρ, που έχει αναδειχθεί πια σε ορόσημο του πάρτι.

Το πάρτι που αγκαλιάστηκε από μικρούς και μεγάλους, θα φιλοξενεί φέτος ζογκλέρ, αλλά και διαγωνισμό που θα βραβεύσει τις 3 καλύτερες μεταμφιέσεις. Καθώς η βραδιά προβλέπεται μεγάλη, η συμμετοχή έχει μόνο μία προϋπόθεση: αμείωτη διάθεση και αντοχές στο χορό!

Η είσοδος στο πάρτι είναι δωρεάν.

Δες περισσότερες πληροφορίες για το πάρτι στο Παλιό Λιμάνι εδώ.

swipe gallery


Αγαπάς και εσύ τη Λεμεσό;


1869